Καθαρισμοί κτιρίων, γραφείων και υαλοπινάκων στην Κέρκυρα

Έχουμε τεράστια πείρα στον καθαρισμό κτιρίων όλων των μεγεθών στο δημόσιο αλλά και στον ιδιωρικό τομέα.

Οι πολλαπλές συστατικές επιστολές από τις μακροχρόνιες συνεργασίες μας μπορούν να επιβεβαιώσουν τις επιτυχημένες μας εργασίες σε όλα μας τα projects.

Οι συνεργασίες μας συνήθως γίνονται σε μόνιμη βάση αλλά υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας για μικρό χρονικό διάστημα αλλά και παροχή πάσης φύσεως καθαρισμών μετά από ραντεβού.

separator.png

Υπηρεσίες Καθαρισμού Κτιρίων, Καθαρισμός Βίλας, Τουριστικού καταλύματος και Ξενοδοχείου

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΙΛΛΑΣ - ΚΑΤΑΛΛΥΜΑΤΟΣ
Με αυτή την υπηρεσία αναλαμβάνουμε όλες τις πληρωμές για ρευμα, νερό τηλέφωνο κ.λπ, ρυθμίζουμε όλες τις δουλειές σας με το λογιστή, κανονίζουμε τις αφίξεις-αναχωρήσεις, ελέγχουμε και εποπτέυουμε την βιλλα σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα και συντονίζουμε και ελέγχουμε τυχόν επισκευές και αναβαθμίσεις.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΙΛΛΑΣ - ΚΑΤΑΛΛΥΜΑΤΟΣ
Ο καθαρισμός γίνεται από έμπειρο, εξειδικευμένο, εργατικό και άψογα καταρτισμένο προσωπικό από κάθε άποψη. Ο καθαρισμός επιθεωρείται από την προιστάμενο του τμήματος. Δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τον τουριστικό σας πράκτορα για καλύτερη εξυπηρέτηση των αφίξεων-αναχωρήσεων.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ
Προγραμματισμένος καθαρισμός και συντήρηση πισίνας μόνο από έμπειρο συντηρητή, με χρήση της τελευταίας λέξης τεχνολογία και υλικών για τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. Μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση και συντήρηση του μηχανοστασίου της πισίνας σας.

ΜΙΚΡΟ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας αναλαμβάνουμε μικροεπισκεύες όπως ηλεκτρικές και υδραυλικές βλάβες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ ΧΩΡΩΝ
Ειδική ομάδα κηπουρών και εξωτερικών συντηρητών αναλαμβάνουν τη συντήρηση των τουριστικών σας καταλλυμάτων. Κλάδεμα, κούρεμα χόρτου, πότισμα, γίνονται όλα με δική φροντίδα και επαγγελματικά εργαλέια.


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΑΦΩΝ
Το σκάφος σας είναι πάντα εκτεθειμένο στις πιο αντίξοες συνθήκες και για να είναι όλα υπό έλεγχο, πριν από κάθε έξοδο σας, οφείλουμε να το έχουμε ετοιμόπλοο και καθαρό, και αυτή είναι η δουλειά μας. Προσφέρουμε κάθε είδους καθαρισμό.

separator.png

Ενοικίαση σεντονιών και υπηρεσίες πλύσης
λευκών ειδών

Σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας λευκά σεντόνια, πετσέτες και μεγάλη ποικιλία από λευκά είδη κορυφαίας αισθητικής και ποιότητας για ότι χρήση χρειάζεστε. Σας παρέχουμε πάντα τις κορυφαίες μας πρωτοποριακές υπηρεσίες πάντα με στόχο την δική σας εξυπηρέτηση. Επίσης υπάρχει δυνατότητα αγοράς κορυφαίας ποιότητας λευκών ειδών σε όλη την Κέρκυρα.

separator.png

Συλλογή απορριμάτων στην Κέρκυρα και ενοικιάσεις κάδων απορριμάτων

Υπηρεσίες μεταφοράς.

Η εταιρεία μας σας παρέχει οχήματα μεταφοράς και συλλογής απορριμάτων, πλήρως ασφαλισμένα και σε άριστη κατάσταση, με οδηγό, κάτοχο επαγγελματικού διπλώματος.

Τα οχήματα μας μπορούν να εκμισθώνονται είτε για μεγάλο χρονικό διάστημα είτε ημερησίως.